Vanliga frågor och svar

 

Logga in högst upp till höger för att nå Mina sidor. Under Mina uppgifter hittar du dina uppgifter när du tryckt på visa. Nu kan du ändra telefonnummer, e-post eller adress.

Det är gratis att skaffa ett bibliotekskort. Kom in till något av våra bibliotek i Norrtälje kommun så hjälper vi dig med det eller fyll i ansökan om bibliotekskort här på hemsidan. Kom sedan förbi och legitimera dig på plats för att kunna fortsätta låna.

Du kan ladda ner e-böcker eller e-ljudböcker till din dator, mobiltelefon eller surfplatta. Du får låna tre e-böcker eller e-ljudböcker per vecka.

Läs mer om e-böcker och e-ljudböcker och de olika alternativ som finns.

Det finns film på dvd att låna på plats och film som du kan låna och streama hemifrån via en filmtjänst som heter Cineasterna.

Läs mer om Cineasterna och hur du gör.  

För att logga in behöver du vara inskriven som låntagare.

Du loggar in med ditt personnummer, alternativt lånekortsnummer + din fyrsiffriga PIN-kod högst upp i högra hörnet. Lånekortsnumret hittar du på ditt lånekort och du skriver det utan mellanslag när du loggar in. Du kan också välja att logga in med BankID. 
 

Logga in högst upp till höger för att nå Mina sidor. Under Mina lån ser du vilka lån du har och under Mina reservationer hittar du det du reserverat och vilken plats du har i kön.

På hemsidan kan du trycka på "Glömt PIN-kod" när du testar att logga in.

Är du på plats på biblioteket så kan du visa legitimation för personal i informationsdisken. Sedan kan du lägga in ny kod. 

På flera bibliotek i kommunen har du möjlighet att skriva ut, kopiera och scanna. 

 

Läs mer om hur du gör och vad det kostar.

Sök

Språk